Bezoek onze mobiele website
WELKOM, (AANMELDEN)
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland 0492 - 31 90 15
Aangesloten bij WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
DELEN:

Levering & Retouren

Officieel Nederlands product  

Laminaatland is officieel merkdealer en levert uitsluitend Nederlandse producten. Het product dat je koopt isbestemd voor de Nederlandse markt en wordt gegarandeerd door de fabrikanten en de officiële Nederlandse importeurs. Officiële dealers worden beleverd door erkende distributeurs en bieden volwaardige Nederlandse (aan huis) garantie en ondersteuning.

Kopen op afstand

Herroepingsrecht bij koop op afstand bij levering van producten (6.9 uit onze leveringsvoorwaarden) In geval van koop op afstand heeft koper het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. De bedenktijd ook wel zichttermijn genoemd, gaat in na ontvangst van de producten. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de verkoper verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer de koper gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de verkoper. Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van betaling. Indien de koper na afloop van de in lid b en c genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht respectievelijk het product niet aan de verkoper heeft teruggezonden, is de koop een feit. Om gebruik te maken van dit recht kun je hier het modelformulier voor herroeping downloaden en deze ingevuld opsturen naar info@vloerenland.com. Maatwerk producten vallen niet onder dit herroepingsrecht.

Stichting Webwinkelkeur

Door samen te werken met Stichting Webwinkelkeur bieden wij extra zekerheden aan consumenten die online willen bestellen via één van onze webshops. Snel, veilig en simpel online bestellen bij Vloerenland.

 

“Stichting Webwinkel Keur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Onze leden voldoen aan onze gedragscode en wij bieden consumenten de mogelijkheid hun ervaringen met een winkelier te delen met anderen”

Levering van laminaat

Laminaat hebben wij standaard op voorraad liggen. Lange levertijden… daar doen wij niet aan!

Bezorging van laminaat

Artikelen die je bestelt via de webshop worden per koerier geleverd. De bestelling wordt dan op de gewenste dag bij jou thuis afgeleverd. Over het algemeen heb je zelf contact hierover met de transporteur.

Afhalen van online bestelling

Je kunt je online bestelling ook zelf ophalen in ons centrale magazijn te Beek en Donk.

Levering van uw bestelling

Standaard leveren onze transporteurs tot de eerste drempel. Bij appartementen en flats tot de eerste drempel van het betreffende complex. Wij kunnen hiervan afwijken, indien wij vóór levering afspraken hebben gemaakt over de mogelijkheden.

Transporttarieven NL

€ 0 - € 450,-          € 50,-
    >  € 450,-         GRATIS

Transporttarieven  Buitenland

Prijs op aanvraag! Grotere hoeveelheden gereduceerd tarief!

Belangrijke aanvullende informatie

- Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

- Kosten rembours zending in NL € 25,- per zending

- Afwijkende tarieven voor Waddeneilanden en beursterreinen

- Express leveringen tegen meerprijs en in overleg

- Tarieven buitenland op aanvraag

 

Vragen? Bel de HELPDESK T. 0492-31 90 15

 

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur