Bezoek onze mobiele website
WELKOM, (AANMELDEN)
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland 0492 - 31 90 15
Aangesloten bij WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
DELEN:

Onafhankelijke specialist

Passie voor laminaat

Laminaatland... Passie voor laminaat vloeren! Graag delen we deze passie met jou. Op deze website stellen wij ons bedrijf aan je voor. De smaak te pakken? Spring in de auto en kom langs in onze winkel!

Shop in shop

Laminaatland heeft gekozen voor een merkgerichte winkelformule. In de vorm van “shop in shop” concepten. Fabrikanten tonen hun collecties in uniforme shop op overzichtelijke en sfeervolle manier. Populair gezegd hebben wij “merkwinkels in onze winkel”

Alle soorten vloeren

In Vloerenland komen diverse specialismen samen en dat is tevens onze kracht. Voor jou als consument betekent dit, dat je kunt rekenen op een onafhankelijk advies. Omdat wij alle soorten vloerbedekking hebben liggen, maakt het ons niet uit waar je voorkeur naar uitgaat.

 

Wel vinden we het belangrijk dat je over een aantal jaren nog steeds tevreden bent over je aankoop en de kwaliteit ervan. Daarom zetten we precies uiteen wat de voor- en nadelen zijn van de diverse soorten vloerbedekking en natuurlijk de verschillen in prijs en uitstraling.

One stop shopping

Vloerenland heeft vrijwel alle producten standaard op voorraad. Als je wilt kun je het gewenste product meteen meenemen en thuis direct aan de slag. En met een totale voorraad van ongeveer 150.000 m², hebben we voor elk wat wils en behoren wij tot de best gesorteerde specialisten van Nederland.

 

 

 

 

 

Laminaatland is onderdeel van Vloerenland®

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur